tigra

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Annelie - 13 mars 2010 21:00

Eller snart, hoppas jag.
Här hemma pågår byggandet av övervåningen för fullt. Erik och pappa sliter med reglar, gips och mina härliga (kanske inte om man frågar dem..) idéer.


Det senaste är att jag vill ha spots i trappen och takkupan, vilket resulterar i att Erik måste såga ner allt gips snickarna har satt upp där   , han är väl inte helt nöjd men håller väl med om att ska man göra det så bör man väl göra det ordentligt, och det kommer bli skitsnyggt.


Annars börjar jag så smått känna mig sugen på tävlingssäsong, men det får vänta lite, har ju fortfarande inte kunnat komma igång att spåra. Panthera och jag tränar mkt bakdelskontroll, apportering (hög, låg placering av apport, allt för att få henne att använda huvudet också inte bara farten)

Tigra och jag har tränat en del fjärr och kryp men jag märker att hon är stel i bakpartiet och ska faktiskt lägga lite krut på att massera henne lite oftare. Onödigt tycker säkert någon MEN jag vet att hon mår så mkt bättre när hon får massage regelbundet.


P är bättre i sin rygg, men så förbaskat svårt att hålla henne lugn, ska tillbaka och ta en plåt på ryggen nästa vecka för att se att det inte är något annat än muskulärt (sist hade hon ju så ont att vi inte kunde ta de plåtar vi ville)


Just nu ägnas annars mkt tid till tänkande och funderande. 30 års kris två år för tidigt haha.


Måste avsluta med att berätta om mina kära morföräldrar. De är 85 och 87 år gamla. Igår åkte de tåg, tunnelbana till hötorget, gick och fikade, promenerade vidare till Nalen på föreläsning efter det gick de ner till vasagatan och åt på restaurang. För att ta tunnelbana och tåg hem på kvällen.

Älskade, gulliga - jag blir gråtfärdig av er energi och jag önskar såå att jag har den samma vid er ålder!   


---

Ta hand om er och era nära och kära!





Ovido - Quiz & Flashcards