tigra

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Annelie - 14 mars 2010 19:31

lyckades vända på dygnet totalt genom att sitta uppe halva natten igår, inte bra. Men det finns så mkt intressant att kika på, och jag som haft mer eller mindre datorförbud hemma på kvällarna (För min nacke) tog chansen att vakna upp ledbruten nää men iallafall chansen att slösurfa så det heter duga.

Det resulterade i att när Rasmus vaknade vid åtta var jag en hemsk mamma och satte igång "teletubbies", gav han vällning (det var väl bra dock) och slängde mig i sängen igen och drog täcket över huvudet, en timme senare låtsades jag fortfarande sova och Erik gick upp och gjorde frukost. Hemskt då jag låg kvar i sängen igår också.


Erik har tillbringat dagen på övervåningen (eller halva) och jag har suttit ute i solen och inte gjort ett dugg! Hundarna har bara varit ute och skrotat på tomten och slappat. Det passade T utmärkt men P höll inte med om den låga aktivitetsnivån så det blir nog lite träning ikväll.


Söndagar brukar annars vara stora "plock-dagen" men inte ens det har det blivit av, golvet blev dammsuget och torkat men sedan fick det vara. Ser ut som ett totalt bombnedslag här hemma - och det känns riktigt bra haha. Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete är mottot för den här veckan tror jag.


Imorgon väntar en ny jobb vecka. Just nu sitter jag och velar över hur mkt jag vill resa i vår. Har möjligheten att fara som en idiot över Europa men kommer nog faktiskt fatta beslutet att inte göra det. Känns konstigt men jag tror det är rätt beslut. De resorna som görs ska jag försöka utnyttja istället och stanna kvar längre.


Våren är annars den stora "nu ska jag förändra allt tiden" det brukar sluta med ett antal sökta kurser till hösten, högflygande planer men i år känns det mest som att jag ska fortsätta på mitt egospår och göra det JAG vill. Även om det är svårt, svårt, svårt att säga NEJ till saker och ting.


So long!





Ovido - Quiz & Flashcards